Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE SPF25 arckrém 50 ml
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE SPF25 arckrém 50 ml
6 613 Ft
5 290 Ft

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE SPF25 arckrém 50 ml

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a dehidratált, érzékeny bőr számára.
20
6 613 Ft
5 290 Ft
Kezdete: 2021.11.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 1 323 Ft
Részletek

EUCERIN AQUAPORIN SPF25 50 ml arckrém

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a dehidratált, érzékeny bőr számára.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szúrővel FF25 egy innovatív archidratáló, amely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését, s ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Ugyanakkor megvédi a bőrt az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

HASZNÁLAT
Reggel és este gyengéden masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Szembe ne kerüljön.

Adatok
Gyártó
Eucerin
EP termék
Nem
Kiszerelés
doboz
Cikkszám
N000082672