Ingyenes házhozszállítás országosan 14999 forinttól, személyes átvétel 4999 forinttól és gyógyszer kiszállítás 19999 forinttól érhető el!

Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

PARODONTAX szájvíz 500 ml
PARODONTAX szájvíz 500 ml
2 490 Ft

PARODONTAX szájvíz 500 ml

Mindennapi használatra szánt szájvíz, mely segít megelőzni az íny problémákat.
2 490 Ft
Egységár: 4,98 Ft/ml
Részletek

PARODONTAX szájvíz

Mindennapi használatra szánt szájvíz, mely segít megelőzni az íny problémákat.

Ha napi kétszeri fogmosás mellett használja, a mindennapi használatra szánt parodontax® szájvíz különleges összetétele segít az ínypanaszok elleni védekezésben. Klinikailag igazoltan segít eltávolítani a lepedékképző baktériumokat, és megelőzni a további lepedékképződést.

Továbbá alkoholmentes, és fluoridot tartalmaz, így mindennap használhatja, hogy megőrizze ínye egészségét, lehelete frissességét.

HASZNÁLAT
Öblögessen 10 ml parodontax® szájvízzel egy percig, majd köpje ki. Ne nyelje le, és ne öblítsen vízzel, hogy ínye és fogai egészségesek maradjanak, és hogy megakadályozza a fogínyprobléma kialakulását.

A mindennapi használatra szánt parodontax® szájvizet 12 éven aluli gyermekek nem használhatják. Ha irritáció lép fel, azonnal függessze fel a termék használatát és kérjen azonnali orvosi segítséget kiütések, a száj, vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézségek esetén. Adatok
Gyártó
GlaxoSmithKline Kft.
EP termék
Nem
OTC termék
Nem
Cikkszám
N000027275