Ingyenes házhozszállítás országosan 14999 forinttól, személyes átvétel 4999 forinttól és gyógyszer kiszállítás 19999 forinttól érhető el!

Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

POLYBÉ tabletta 20 db
POLYBÉ tabletta 20 db
3 890 Ft

POLYBÉ tabletta 20 db

POLYBÉ tabletta 20 db
POLYBÉ tabletta 20 db
B-vitamin csoportot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta
3 890 Ft
Egységár: 195 Ft/db
Részletek

POLYBÉ 20 db tabletta

B-vitamin csoportot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

TERMÉKLEÍRÁS
B-vitamin csoportot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. Polybé tabletta B-vitaminok kombinációját tartalmazza. A B-vitaminok túlnyomórészt különböző enzimrendszerek alkotórészei, amelyek a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcserét szabályozzák, ezáltal részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Minden B-vitaminnak specifikus biológiai feladata van, működésükhöz kölcsönös jelenlétükre van szükség. A B-vitamin komplex egyik vagy másik faktorának hiánya a különböző anyagcsere-folyamatok megváltozását eredményezi. B1-vitamin: hozzájárul az idegrendszer és a szív normál működéséhez, illetve a normál pszichológiai funkció fenntartásához. B2-vitamin: hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a bőr-, a nyálkahártyák-, valamint a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál vasanyagcseréhez, továbbá a normál látás fenntartásához. Niacin: hozzájárul a bőr- és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. B6-vitamin: hozzájárul a normál fehérje- és glikogén-anyagcseréhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

JAVALLAT
A Polybé tabletta 104 mg laktóz-monohidrátot tartalmaz (tejcukor-érzékenység esetén figyelembe kell venni).

HATÓANYAG
Fő összetevők: Tiamin-hidroklorid (B1-vitamin) 5,00 mg; Riboflavin (B2-vitamin) 2,00 mg, Niacin (B3-vitamin, PP-vitamin) 20,00 mg, Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) 2,00 mg.

ÖSSZETEVŐK
Laktóz-monohidrát (tömegnövelő), kukoricakeményítő (szilárdító), niacin (B3-vitamin, PP-vitamin, nikotinamid), talkum (csomósodást gátló), tiamin-hidroklorid (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitmain), piridoxin-hidroklorid (B6-vitmain), sztearinsav (csomósodást gátló), vízmentes kolloid szilícium-dioxid (csomósodást gátló), burgonyakeményítő (szilárdító), povidon (stabilizátor), A típusú karboximetil-keményítő-nátrium (stabilizátor).

ADAGOLÁS
18 év felett naponta 4x1 tabletta, 4-10 év között naponta 1x1 tabletta, 11-14 év között naponta 2x1 tabletta, 15-18 év között naponta 3x1 tabletta fogyasztása javasolt.

MEGJEGYZÉS
104 mg laktóz-monohidrát tartalom.


Adatok
Gyártó
Richter
EP termék
Igen
OTC termék
Nem
Cikkszám
N000040766