Ingyenes házhozszállítás országosan 14999 forinttól, személyes átvétel 4999 forinttól és gyógyszer kiszállítás 19999 forinttól érhető el!

Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

STERIMAR BABY orrspray 100 ml
STERIMAR BABY orrspray 100 ml
3 490 Ft

STERIMAR BABY orrspray 100 ml

Csecsemőknek és 3 év alatti gyermekeknek 100%-ban természetes tengervízből.
3 490 Ft
Egységár: 35 Ft/ml
Részletek
A speciálisan csecsemők számára kifejlesztett orrspray megszabadítja az orrot a szennyeződésektől, segíti a légzést, a szoptatást és a cumisüveges táplálást. Tökéletes napi higiénia kisbabája számára! Izotóniás sóoldatot tartalmaz.
A tengervíz alkalmas a mindennapos orrtisztításra és fül-orr-gégészeti betegségek megelőzésére az orrnyálkahártya védőfunkciójának megerősítésével; allergiás és megfázásos időszakban.
A Stérimar Baby orrhigiénia egy mindennapos használatra javasolt orvostechnikai eszköz, 0-3 éves korú gyermekek részére.
Szűrt, 100%-ban természetes és tartósítószermentes STÉRIMARTM tengervíz előnyeit az ásványi sók ismert tulajdonságai és a tengeri nyomelemek, mint pl. cink, réz, mangán, vas, magnézium, szelén biztosítják.

Technológia:
• Újszülötteknek kifejlesztett biztonsági fúvóka, amely tökéletesen illeszkedik a kicsik orrához ergonomikus formájának és önzáró végének köszönhetően
• Lágy fúvóka a sérülékeny nyálkahártya veszélyeztetése nélkül
• Anti-reflux szeleprendszer, mely 100% -ban megőrzi a benne található formula minőségét a felbontást követően is, a szennyeződés veszélye nélkül, a védőfedél pedig garantálja a jobb higiéniát
• Védőfedél a jobb higiénia érdekében
Javasolt alkalmazás:
Első használatkor permetezzen egyet, hogy az eszköz működni kezdjen.
Óvatosan helyezze be a szórófejet az orrlyukba. Permetezzen röviden 1-2 alkalommal mindkét orrlyukba. Mielőtt letörölné a gyermek orrát, hagyja, hogy a felesleges folyadék kifolyjon.
Az orrüreg mélyebb tisztítása:
Fektesse a 0-2 éves csecsemőt a hátára, vagy 2 évesnél idősebb kisgyermekek esetében, ültesse fel a gyermeket. Döntse a csecsemő fejét oldalra (soha ne hátra) és óvatosan helyezze a szórófejet az orr felső részébe. Nyomja le a szórófejet hosszabb ideig. Hagyja, hogy a felesleges folyadék kifolyjon a másik orrlyukon, majd törölje meg a gyermek orrát. Szükség esetén ismételje meg a műveletet a másik orrjárattal is.
A szórófejet minden használat után forró vízzel alaposan tisztítsa meg, majd tiszta, száraz ruhával törölje le.
Naponta 2-6 alkalommal használja.
Adatok
Gyártó
Pharmanext Kft.
EP termék
Igen
OTC termék
Nem
Cikkszám
N000078909