Az új adatvédelmi tájékoztatónkban olvasható, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. - További információk - Rendben

Szállítási és fizetési információk

Tisztelt Vásárlóink!

A Medicinanet webáruház a kialakult helyzet fennállása óta arra törekszik, hogy szolgáltatásai minden Vásárlónk számára elérhetők legyenek.
Tudomásunk szerint jelenleg nem áll fenn gyógyszerhiány, viszont a beszerzési, csomagolási, ügyfélszolgálati és logisztikai feladatok megsokszorozódása miatt a rendelések teljesítésében fennakadás, hiány és késés alakul ki.

Áruházunk mindent megtesz az Önök rendeléseinek kiszolgálása érdekében. Kérjük szíves türelmüket!

Korlátozó döntéseinket az Önök, valamint a csomagolási és kiszállítási folyamatok fenntarthatósága érdekében hozzuk meg, melyek március 16-án 12:00 órától visszavonásig érvényesek.

Vásárlások

Ahhoz, hogy a rendelések minden Vásárlónk irányába teljesíthetőek legyenek, a vásárlásoknál dobozszám-korlátozást vezetünk be a nem vényköteles (OTC) gyógyszereknél.

Célunk a folyamatos teljesítés. Kérjük, csak a háztartásban szükséges mennyiségeket rendeljék meg!
A jelenleg beszerezhetetlen termékeink elérhetőségét ideiglenesen megszüntettük.

Ügyfélszolgálat

Email rendszerünk, telefonjaink túlterheltek, munkatársaink folyamatosan dolgozzák fel kéréseiket, kérdéseiket. Kérjük szíves türelmüket a megnövekedett válaszidő miatt!
A gyorsabb érdemi válasz érdekében kérjük, válasszák email elérhetőségünket (office@medicinanet.hu), ne telefonon és a Facebook-on érdeklődjenek, mert ezek kezelésére jelenleg nem tudunk többlet erőforrást fordítani!
Minden megrendelés feldologzás alatt van és lehetőségeink szerint folyamatosan átadásra kerül a szállító cég részére.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Fizetés, számla kiállítása, egészségpénztári számla

A fizetés az alábbi módokon lehetséges:

 • Bankkártyával, az OTP SimplePay biztonságos fizetési lehetőségével
 • OTP SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI FOLYAMAT

  Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheti ki a rendelését.  A fizetés közvetlenül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

   SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI FOLYAMATA

  A Simple fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva juthat el a termék vételárának kifizetéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

   Melyek a tranzakció lépései?

  • A „Rendelés leadása” gombra kattintva átirányít a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindul a tranzakció.
  • A kártyaadatok megadását követően kérünk, ellenőrizze az adatok helyességét.
  • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítják az oldalunkra.
  • Elfogadom, hogy a Drugstore patika Kft. (1045 Budapest, Pozsonyi út 19.) által a medicinanet.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
 • Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
 • Utánvéttel, készpénzben vagy bankkártyával a küldemény átvételekor. 
 • Előreutalással10918001-00000064-49220001 UniCredit Bank Hungary Zrt által vezetett számlaszámra, a közleménybe a visszaigazolásban szereplő rendelési számot kérjük feltüntetni. 
 • Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség

A vásárlásról a rendelés során megadott adatok alapján, a mindenkor hatályos számviteli törvény rendelkezéseinek megfelelően számlát állítunk ki.

A számlát  e-számlaként email-ben elküldjük.

EP számla igényét az alábbi módon célszerű jeleznie:

1,Rendelés leadásakor, a fizetés mód választásnál a „Szállítási és számlázási cím megegyezik” rubrikából vegye ki a pipát és adjon meg helyes számlázási adatokat a pénztára adataival.

2, Adja le rendelését, ügyeljen, hogy helyes e-mail címet adjon meg. Amikor megkapja a visszaigazoló e-mailt, válaszlevélben írja meg számunkra a megfelelő pénztári számlázási címet, tagazonosítót, nevet és mi berögzítjük azt.

Utólag EP számlát kiállítani nem áll módunkban!

Elektronikus számla lévén a pénztárnak a webáruháztól kapott "Letöltési linket/Letöltési e-mailt" kell továbbítani.

Szállítás

Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el a megrendelőhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. (Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.)

A megrendelt csomagok az alábbi módon juttathatók el a megrendelőhöz:

- Futárszolgálattal (GLS Express/Business)

- GLS Csomagpont (500 átvételi pont országosan) igeiglenesen szünetel

Magyarország területén bármely településen, bármilyen szállítási címre kérhető kiszállítás. A szállítási határidő a rendelés leadását követő 2-6 munkanap.

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet értelmében gyógyszer 14 éven aluli személynek nem adható ki. Amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az Ön akadályoztatása esetén a csomag átvételére egy írásbeli meghatalmazással rendelkező 14 év feletti személy jogosult, aki személyi igazolvánnyal köteles bizonyítani jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra.

Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Szállítási díjak

Megrendelések kiszállítási díja egységesen 890,- Ft.

Utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díj GLS szállításnál minden esetben felszámításra kerül, ennek összege 299 Ft.

A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFÁ-t.