Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

TENA PANTS NORMAL M 1298 ml nappali nadrágpelenka 1 db
TENA PANTS NORMAL M 1298 ml nappali nadrágpelenka 1 db
130 Ft

TENA PANTS NORMAL M 1298 ml nappali nadrágpelenka 1 db

A TENA Pants Normal pelenkanadrág súlyos inkontinencia ellátására szolgáló egyszerhasználatos védőeszköz. Kiválóan alkalmas aktív, járóképes, inkontinens betegek ellátására is.
130 Ft
Részletek

TENA PANTS NORMAL M 1 db 1298 ml nappali nadrágpelenkaA TENA Pants Normal pelenkanadrág súlyos inkontinencia ellátására szolgáló egyszerhasználatos védőeszköz. Kiválóan alkalmas aktív, járóképes, inkontinens betegek ellátására is.

A TENA Pants az első olyan nedvszívó termék, amit a hagyományos alsóneműhöz hasonlóan lehet viselni. Külső borítása nemszőtt textília, amely nem susog, így diszkrét marad. A beépített abszorpciós magnak köszönhetően pedig kitűnő védelmet nyújt vizeletszivárgás ellen. Egyszerűen felvehető és eltávolítható, lehetővé téve a segítség nélküli cserét, az ön ellátást.


1) Bőrbarát nemszőtt textília felső réteg A vizeletet a nedvszívó rétegbe vezeti, és szárazon tartja a bőrt.

2) Légáteresztő külső borítás Bőrbarát, mivel hagyja lélegezni a bőrt, így elkerülhetőek a bőrirritációk.

3) Dupla cellulóz mag A felső mag a beérkező folyadékot gyorsan elvezeti, az alsó mag biztonságosan megtartja.

4) Feel DryTM réteg Elősegíti a gyors folyadékelvezetést, ezáltal szárazon tartja a pelenka bőrrel érintkező felületét, így óvja a bőrt a nedvességtől.

5) Körkörös derékgumírozás és hosszanti vízhatlan védőgát Szivárgásmentességet, kényelmes viseletet biztosítanak.

6) Body-Close FitTM Pontos illeszkedést és diszkrét viseletet biztosít a testhezálló forma.

7) Méret jelölése a terméken A termék a csomagolásból kivéve is könnyen beazonosítható.

8) Szagsemlegesítő rendszer Savas pH-jának köszönhetően meggátolja a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását.

9) Anatómiailag formázott A test anatómiájának megfelelően kialakított pelenka forma jó illeszkedést biztosít, így biztonságot és kényelemérzetet nyújt.

ÖSSZETÉTEL
Cellulóz (62,05%), Szuperabszorbens (22,48%), Borítóanyag (PE, nemszőtt textília) (9,06%), Egyéb (Ragasztóanyag, rögzítő szalagok, elasztikus szálak: 6,41%)

A TENA Pants egyszerhasználatos termék. Felhelyezés: A nadrág rugalmas gumírozásának köszönhetően felhúzható, mint egy alsónemű. 1. Az elhasznált terméket távolítsa el, tisztítsa és ápolja a bőrt TENA Bőrápoló termékekkel. 2. Nyissa ki a TENA Pants csomagolását, vegye ki és hajtsa szét a pelenkanadrágot. 3. Kezeinket a derékrészbe bújtatva a gumírozott részeket széltében kicsit nyújtsuk meg, hogy lazábbá válhassanak. 4. Tartsuk a terméket magunk elé úgy, hogy a lábkivágás keskenyebb része kerüljön előre. 5. A terméket magunk elé tartva lépjünk be az egyik majd a másik lábunkkal a lábkivágásokba. 6. Húzzuk fel a terméket, úgy, mint egy alsóneműt, a láb közti részt igazítsuk el, hogy kényelmes viseletet érjünk el. Levétel: 7. Tépje fel a nadrág két oldalán az illesztéseket és egy határozott mozdulattal húzza ki a lábai közül. 8. Eltávolítás után a pelenkát egyszerűen összehajtjuk és kidobjuk. 9. A beteg bőrét tisztítsa és ápolja TENA Bőrápoló termékekkel a következő termék felhelyezése előtt.

Adatok
Gyártó
SCA Hygiene Products
EP termék
Igen
Cikkszám
10034061