Gyógyszer házhozszállítás Budapesten, Pest megyében, Székesfehérváron és környékén saját szakszemélyzettel, 19999 Ft felett ingyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

TRICOVEL BIOGENINA 10MG tabletta 2x30 DB
TRICOVEL BIOGENINA 10MG tabletta 2x30 DB
9 790 Ft

TRICOVEL BIOGENINA 10MG tabletta 2x30 DB

Ez egy nyújtott hatóanyagleadási technológiát alkalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A terméket a Giuliani, egy 1889-ben alapított nagy olasz gyógyszervállalat Hajhullás Elleni Kutatási Részlege fejlesztette ki. A Tricovel® kifejlesztése során a legmodernebb hajgyógyászati kutatások eredményeit vették alapul, összetételének hatékonyságát pedig bőrgyógyászok ellenőrzése mellett lefolytatott klinikai vizsgálatokban tesztelték, melyekben a résztvevő nőket és férfiakat 2 hónapig kezelték.
9 790 Ft
Egységár: 163 Ft/db
Részletek

TRICOVEL BIOGENINA 10MG tabletta

Ez egy nyújtott hatóanyagleadási technológiát alkalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
A terméket a Giuliani, egy 1889-ben alapított nagy olasz gyógyszervállalat Hajhullás Elleni Kutatási Részlege fejlesztette ki. A Tricovel® kifejlesztése során a legmodernebb hajgyógyászati kutatások eredményeit vették alapul, összetételének hatékonyságát pedig bőrgyógyászok ellenőrzése mellett lefolytatott klinikai vizsgálatokban tesztelték, melyekben a résztvevő nőket és férfiakat 2 hónapig kezelték.


A Tricovel® tabletta Biogenina® -t tartalmaz, egy exkluzív és innovatív vegyületet, valamint gazdag mikro-tápanyagokban és ásványi anyagokban.

A Tricovel® tablettat a következőket tartalmazza:

Biogenina®-t, melynek összetevői a poliamin, a kálcium-pantotenát és a biotin. A biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.

C-vitamint, E-vitamint, cinket és rezet, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához is.

B6-vitamint, amely ugyanúgy, mint a biotin, az E-vitamin és a réz, részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban.

Metionint, melyet a szervezetünk nem képes előállítani, így csak az étrendünkkel tudjuk bevinni.

Folsavat.

Nyújtott hatóanyagleadási technológia

A nyújtott hatóanyagleadási technológiának köszönhetően a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® napi egyszeri bevétele elég a hatóanyagok állandó, és elnyújtott felszabadulásának (körülbelül 8-12 óra tartamú) biztosítására. Egyébként a szervezet, amely ezek közül a tápanyagok közül néhányat nem képes tárolni, az anyagokból csak az adott pillanatban szükséges mennyiséget használja fel, és a többit a vizelettel kiüríti.

Alkalmazás

Napi egy tabletta bevétele, lehetőleg reggeli étkezés során.

A tablettát egészben kell lenyelni, rágás, széttörés vagy szétzúzás nélkül.

Napi egy tabletta bevétele egész napos táplálást és védelmet biztosít hajának.Figyelmeztetés:

A Tricovel tabletta étrendkiegészítő. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére.Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot

Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.Adatok
Gyártó
Exeltis
EP termék
Nem
OTC termék
Nem
Cikkszám
N000089618