Kedves Vásárlóink! A 2022-es évben is biztosítjuk a legjobb árakat és vásárlási feltételeket minden Vásárlónknak! 2022. január 1. után webpatikánkban a vásárlás feltételei módosulnak, amiről bővebben az szállítás menüben olvashat!

Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

VICHY NEOVADIOL NAPPALI arckrém normál és kombinált bőrre 50 ml

VICHY NEOVADIOL NAPPALI arckrém normál és kombinált bőrre 50 ml
VICHY NEOVADIOL NAPPALI arckrém normál és kombinált bőrre 50 ml
VICHY NEOVADIOL NAPPALI arckrém normál és kombinált bőrre 50 ml
VICHY NEOVADIOL NAPPALI arckrém normál és kombinált bőrre 50 ml
A tömörebbnek, feszesebbnek érződő, fiatalosan ragyogó arcbőrért. Azoknak a nőknek, akik szeretnék ellensúlyozni a változókor arcbőrön látható hatásait: a tömörség, a ragyogás és a frissesség csökkenését.
23
10 220 Ft
7 880 Ft
Kezdete: 2022.01.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 23
Megtakarítás 2 340 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

VICHY NEOVADIOL NAPPALI 50 ml arckrém normál és kombinált bőrreA tömörebbnek, feszesebbnek érződő, fiatalosan ragyogó arcbőrért. Azoknak a nőknek, akik szeretnék ellensúlyozni a változókor arcbőrön látható hatásait: a tömörség, a ragyogás és a frissesség csökkenését.

A Vichy Laboratóriumok 14 év kutatómunkája és 13 szabadalma járult hozzá ehhez a különleges összetételhez, amely segíti a bőr szépségét a változókorban is. A „fiatalsághormon” által ihletve egy olyan hatékony hatóanyag-kombinációt választottak, amely a változókori bőrjelenségekre hat.  Ennek az innovatív Compensating Complexnek köszönhetően a bőr fokozatosan megszépülhet. Tömörsége, kényelemérzete és frissessége növekedhet. Az arcszín ragyogóbbnak, egyenletesnek, a bőr  teltebbnek tűnik. 

Hipoallergén, nyugtató hatású Vichy termálvízzel gazdagított formulája bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt. Parabénmentes.

Az arcbőr visszanyerheti fiatalos ragyogását, felfrissül, tömörebbnek és feszesebbnek érződhet.

A Neovadiol Compensating Complex arckrém normál/kombinált bőrre egy új technológiát használ fel: a "friss és telt krém nektár"-t. Ez egy gél az olajban vizes emulzió, amelyet jelentős vizes fázis és magas glikolszint jellemez, amely biztosítja a felvitel során a frissességet és a fedettség érzést.
Puha és krémes textúrája könnyen siklik a bőrön, csillapítva annak szomjúságát. A bőr puha, selymes tapintású és mélyen hidratált lehet. Finom fehér mikrogyöngyök teszik még ragyogóbbá az arcszínt.

HASZNÁLAT
Minden reggel egyenletesen vigye fel a tiszta arcbőrre. Ha szeretné, naponta kétszer is használhatja: reggel és este.

Adatok
Gyártó
Vichy
EP termék
Nem
OTC termék
Nem
Cikkszám
N000028679