Ingyenes házhozszállítás országosan 14999 forinttól, személyes átvétel 4999 forinttól és gyógyszer kiszállítás 19999 forinttól érhető el!

Kérdése van? Hívjon minket! +3616107596

VITINNE PLUS íny kapszula 40 db
VITINNE PLUS íny kapszula 40 db
3 690 Ft

VITINNE PLUS íny kapszula 40 db

VITINNE PLUS íny kapszula 40 db
VITINNE PLUS íny kapszula 40 db
Természetes növényi kivonatok, vitaminok és cink belülről táplálják a fogínyt. A Vitinne plus+-ban lévő természetes növényi kivonatok, grapefruit mag kivonattal és zöld tea kivonattal bővítve segítik az egészséges fogíny megőrzését.
3 690 Ft
Egységár: 92 Ft/db
Részletek

VITINNE PLUS ÍNY kapszula

Természetes növényi kivonatok, vitaminok és cink belülről táplálják a fogínyt. A Vitinne plus+-ban lévő természetes növényi kivonatok, grapefruit mag kivonattal és zöld tea kivonattal bővítve.

Mindenki tudja, hogy a fogak ápolása milyen fontos. Az azonban kevésbé közismert, hogy az íny és a fogak folyamatos kölcsönhatásban vannak, így az íny rossz állapota negatív hatással van a fogakra. Az elhanyagolt szájhigiénia, a mindennapi fogtisztítás elmulasztása, a helytelen, egyoldalú táplálkozás, tápanyaghiány hosszútávon komoly betegségekhez: íny- és fogágygyulladáshoz vezethet. Megdöbbentő tény, hogy több fogat veszítünk el ínyproblémák miatt, mint fogszuvasodás következtében! 
A gyulladt íny, amellett, hogy látványnak sem kellemes, fájdalommal, vérzéssel, rossz lehelettel, gyakran kellemetlen szájízzel párosul, és komoly következmények- 
hez - fogágybetegségekhez és a fogak elvesztéséhez - vezethet. Mindezen felül az íny 
gyulladása szövődményeket is okozhat, ha a benne elszaporodott baktériumok gócot hoznak létre, és méreganyagaik a véráramon keresztül a test más részeibe is lejutnak.

ADAGOLÁS
Naponta 2x1 kapszula, reggel és este.

A kapszulát egészben, bő folyadékkal kell bevenni.

Egy kúra időtartama: 3-4 hónap, amit évente két alkalommal javasolt 
megismételni.Adatok
Gyártó
Omega Pharma
EP termék
Nem
OTC termék
Nem
Cikkszám
N000071541